Com ja sabeu, al celler Oller del Mas tenim un vi solidari, el Petit Bernat! Cada any, destinem el 5% de la facturació del Petit Bernat negre i blanc a la Fundació Rosa Oriol per a projectes socials del territori. Volem que sigueu vosaltres els que decidiu a quin projecte voleu que destinem aquests diners.

El projecte guanyador serà comunicat el diumenge 15 durant l’entrega de premis, d’entre els votants d’aquest projecte es farà un sorteig d’un lot de productes Oller del Mas, que us podreu endur el mateix dia.

Projectes escollits:

  • PROACTIVA OPEN ARMS: Proactiva Open Arms és una organització no governamental i sense ànim de lucre amb la principal missió de rescatar els refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. Neix d’una empresa de socorrisme i salvament d’embarcacions de persones que necessiten auxili al Mar Egeu i el Mediterrani, així com a la denuncia de totes les injustícies que estan passant i que ningú explica.

  • FUNDACIÓ ALTHAIA_PROGRAMA D’ATENCIÓ INFANTO – JUVENIL: Aquest projecte preveu la creació d’una nova unitat d’hospitalització psiquiàtrica infanto-juvenil, que comptarà amb 12 llits i estarà dissenyada per desenvolupar un model d’atenció integral en salut mental pels nois i noies que presentin episodis aguts que requereixen hospitalització i que fins ara havien de ser derivats a altres hospitals més llunyans.
    Així mateix es preveu millorar l’atenció pediàtrica amb una reforma dels espais, augmentant els recursos per serveis com el Pallapupes o altres serveis similars que faciliten l’adaptació del nen al procés de tractament, invertir en tecnologies que permetin millorar les eines diagnòstiques i evitar derivacions a altres Hospitals per la realització de proves pediàtriques…. etc.

  • ACOLLIR UNA FAMÍLIA DE REFUGIATS: Oller del Mas proposa acollir a una família de refugiats cobrint les necessitats d’habitatge, manutenció, feina i escolaritat per a tota la família durant un any.

  • CREU ROJA CATALUNYA: A Catalunya desenvolupa el Programa d’Atenció a Sol·licitants d’Asil i Refugiats, que ofereix una atenció integral des de l’àmbit social, psicològic, laboral, legal i necessitats bàsiques. Compta amb un programa de pisos socials i un altre d’ocupació dirigit a sol·licitants d’asil.